Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε... ντρίπλα όταν ρωτήθηκε για τον αντικαταστάτη του Αλμπέρτο Μποτία εν όψει ΑΠΟΕΛ
Ικανοποιημένος αναφορικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο μετά την κυριακάτικη (4/12) νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό για τη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην απόδοση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» χαρακτηρίζοντας καλύτερη εκείνη του α’ ημιχρόνου, μολονότι εκείνοι σκόραραν μία φορά έναντι των τριών γκολ που πέτυχαν στο δεύτερο χρονικά σκέλος της αναμέτρησης.
Με κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στον Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια που επανεμφανίστηκε σε επίπεδο πρωταθλήματος στο αρχικό σχήμα. Όσον αφορά τον αμυντικό που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο –εν όψει ΑΠΟΕΛ- Μποτία απέφυγε να πάρει θέση.
Αναλυτικά:
-Για το ματς: «Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου να δούμε την Κέρκυρα και το προηγούμενο ματς διότι είχαμε μία απάντηση αγωνιστικά μετά με τον αγώνα με τον ΑΟ Χανίων. Στο α' μέρος ήμασταν πολύ καλοί παρότι δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε ενέργεια. Και στο β' μέρος βάλαμε 4 γκολ που πήγαμε καλά. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πιο καλά στο 2ο μέρος μετά το τέλειο πρώτο ημίχρονο. Το α' μέρος ήταν πιο καλό από το β' ημίχρονο. Ακόμα και έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ήταν μία δίκαιη νίκη. Μπορούσαμε και καλύτερα όμως».
-Για τον Ντε Λα Μπέγια: «Ο Ντε λα Μπέγια έλλειπε καιρό από την δράση. Πριν το ματς Κυπέλλου είχε να παίξει καιρό. Από την ΑΕΚ. Δοκιμάστηκε την Πέμπτη. Μας έδωσε μία άριστη απάντηση. Έπαιξε ξανά σήμερα και σε σχέση με το διάστημα της απουσίας του που ήταν μεγάλο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή του».
-Για τις αλλαγές και τον τιμωρημένο Μποτία εν όψει ΑΠΟΕΛ σχολίασε: «Καταρχήν οι αλλαγές έγιναν για το σημερινό ματς. Οι αλλαγές γίνονται με τα ίδια κριτήρια και το σκεπτικό είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Με τον Βιάνα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ας μην έπαιξε. Όπως πολύ ευχαριστημένοι ήμασταν και με τον Ρέτσο. Έχουμε καιρό μέχρι την Πέμπτη να αποφασίσουμε για το ποιος θα καλύψει το κενό του Μποτία».

