Οι Αρκάδες καταδίκασαν τον εμπρησμό στην οικεία του Γιώργου Μπίκα
Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (9/11) και ο Αστέρας Τρίπολης.
Είναι αυτονόητο πως οι Αρκάδες καταδίκασαν το περιστατικό και έκαναν λόγο για αλήτικη και εγκληματική πρακτική, ενώ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν πάει άλλο και πως θα πρέπει να συλληφθούν οι ένοχοι.
Αναλυτικά: «Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών γινόμαστε ξανά μάρτυρες αλήτικων και εγκληματικών πρακτικών. Αυτονόητο ότι η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στην οικία του κ. Γιώργου Μπίκα.
Ορισμένα γεγονότα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αποτρόπαια. Μιλάμε για ένα άθλημα που αντί να είναι στην κορυφή των επιλογών του λαού, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του πλανήτη, βυθίζεται σε βούρκο.
Δεν πάει άλλο. Επιτέλους ας προχωρήσουν οι υπεύθυνοι στη σύλληψη των ενόχων και στην παραδειγματική τιμωρία τους. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους φιλάθλους και όχι στον υπόκοσμο».

