Επιθυμία του είναι έως το καλοκαίρι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τον Παναιτωλικό
Το πιο καυτό όνομα στον Παναιτωλικό είναι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του από την περσινή κιόλας σεζόν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του αρκετά βλέμματα.
Τα σενάρια που έχουν ακουστεί για εκείνον είναι πολλά και δεδομένα ο Αιγύπτιος αποτελεί μία περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορες πολλές ομάδες όχι μόνο από τη Σούπερ Λίγκα.
Ο ίδιος, πάντως, δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από το Αγρίνιο πριν το τέλος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πατρίδα του για το ματς της Αιγύπτου με την Γκάνα και μιλώντας στο «On Sport» είπε μεταξύ άλλων πως στόχος του για φέτος είναι να κάνει μία καλή σεζόν και να βοηθήσει τα «καναρίνια».
Αναλυτικά: «Δεν είναι στα πλάνα μου κάτι τέτοιο. Δεν σκέφτομαι να φύγω. Θέλω να παίξω καλά με την ομάδα μου και στο τέλος της σεζόν θα εξετάσουμε τυχόν προσφορές που θα γίνουν».

