13/12/2025
Μπάσκετ | Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 - 20:29

Μετράει ώρες ο Οουενς

Η «κατάρα» αλλαγών στους ξένους συνεχίζεται για τρίτη διαδοχική χρονιά στην ΑΕΚ!

Ο Γιούρι Ζντοβτς καθόλου δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από όσα έχει δει μέχρι σήμερα από τον Τζος Όουενς κι έτσι o Αμερικάνος σέντερ αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τη «βασίλισσα».

Ο 28χρονος Οοουενς ήρθε για να έχει συμπληρωματικό ρόλο, ούτε σε αυτό όμως φαίνεται να μπορεί να αντεπεξέλθει (όπως φάνηκε και στο ματς κυπέλλου με τον Κόροοιβο) κι έτσι επίκειται η αλλαγή του.

Ηδη στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει να κοιτάζουν λίστες με Αμερικανούς που έχουν εμπειρία από την Ευρώπη και μάλιστα πως έχει εντοπιστεί παίκτης για να έρθει άμεσα και να μην χαθεί αλλαγή στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στην ομάδα από την Παρασκευή (7/10) δοκιμάζεται ο 20χρονος Ολλανδός διεθνής γκαρντ Γιανίκ Φράνκε,ο οποίος ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών όμως δεν τα βρήκε στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας με τη νεοφώτιστη ομάδα. Πέρυσι ο Φράνκε αγωνίστηκε στην Τσάλεντζ Σπορτς Ρότερνταμ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με μέσο όρο 19,6 πόντους.

Μοιραστείτε το: