Χαμηλά το κεφάλι και συγκέντρωση ζήτησε εν όψει της συνέχειας ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα
Κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος είχε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είδε την Κυριακή (11/9) τον ΠΑΣ Γιάννινα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να νικά με ευκολία τον Ατρόμητο με 3-0.
Ο τεχνικός των Ηπειρωτών στη συνέντευξη Τύπου είπε πως αυτό το ματς πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια και έριξε τους τόνους ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.
Αναλυτικά όσα είπε: «Ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την πολύ σπουδαία προσπάθεια, συγκέντρωση, πειθαρχία και υπευθυνότητα στο παιχνίδι τους και για την ενέργεια που έβγαλαν. Πιστεύω ότι σε ό,τι αφορά το παιχνίδι κερδίσαμε δίκαια. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και δημιουργικά απέναντι σε μια καλή ομάδα με υψηλή ποιότητα παικτών. Μας έκανε και ευκαιρίες, με την πολύ σπουδαία απόκρουση του Πασχαλάκη να κρατάει σε εκείνο το σημείο το 1-0. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον Ατρόμητο.
Θα πρέπει να είναι οδηγός μας αυτό το ματς. Είμαστε στην αρχή όμως ακόμα. Θα μπορούμε να έχουμε και καλή συνέχεια, αν αυτά τα κρατήσουμε ως κόρη οφθαλμού και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι με χαμηλά το κεφάλι, κάνοντας κάθε μέρα στην προπόνηση το καλύτερο.
Συγχαρητήρια στον κόσμο, θέλω και περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε την υποστήριξη όλων. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν σήμερα».
Για το αν βοήθησε θετικά η διακοπή, επισήμανε: «Δεν θα ξέρουμε ποτέ τι θα γινόταν αν παίζαμε Αύγουστο. Κρατάω τι έγινε σήμερα».