Αυτό απεφάνθη η ΟΥΕΦΑ, σύμφωνα με τους Πειραιώτες * Τι αναφέρουν χαρακτηριστικά και τι έγραψε ο Καραπαπάς στο facebook νωρίτερα με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων
Θέση για όσα αναφέρει το δημοσίευμα της «Guardian» για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό και την ΟΥΕΦΑ πήραν επίσημα οι Πειραιώτες το βράδυ της Πέμπτης (8/9). Στην τοποθέτησή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως έχουν πρωτίστως ενημερώσει οι ίδιοι την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, η οποία απεφάνθη πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εμπλέκει τους «ερυθρόλευκους» με οτιδήποτε.
Αναλυτικά: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί έρευνας της UEFA για τα δικαστικά ζητήματα να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός -πριν από κάθε άλλον- ενημέρωσε την UEFA για την υπόθεση και την ενημερώνει βήμα βήμα για κάθε εξέλιξή της.
Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι η UEFA, σε κορυφαίο επίπεδο -και εξετάζοντας τα στοιχεία που παρέλαβε-, απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εμπλέκει τον Ολυμπιακό με οτιδήποτε».
Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες νωρίτερα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς είχε γράψει το εξής στο facebook με αφορμή κάποια δημοσιεύματα: «Διαβάζω μερικά γιουσουφάκια να γράφουν για αφαίρεση τίτλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Δεν άλλαξαν με το πέρασμα των χρόνων αυτοί! Δεν αλλάζουν. Χειρότεροι γίνονται απο την φάπα και τον πόνο. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λοιπόν... Εδώ είμαστε και σας περιμένουμε... ΥΓ.: Είδα αυτή τη φωτογραφία (σ.σ.: δεξιά) που την είχαν δημοσιεύσει κάποια αδέρφια και είπα να θυμίσω σε ορισμένους ότι ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... Για όποιον δεν ξέρει, ο "μετρίου ύψους Παναθηναικάκιας" Παττακός λέει στο γίγαντα Σιδέρη να παίξει πιο ήρεμα... Εκείνος φυσικά δεν τον άκουσε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΛΕΜΕ...».