19/10/2021
ΛΑΜΙΑ | Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 - 17:33

Υπέγραψε ο Τσέναμο

Η Λαμία ανακοίνωσε ακόμη την απόκτηση των Πατσαρούχα και Μανιά

Σημαντική ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα για τη Λαμία, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Λουίτζι Τσέναμο, έναν παίκτη με πολλές παραστάσεις από τη Σούπερ Λίγκα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης και του Ατρομήτου ήταν γνωστό από την Τρίτη (16/8) πως τα έχει βρει με τους Φθιώτες και τα τυπικά ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (17/8), όπως επιβεβαίωσε η ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Λουίτζι Τσενάμο. Είναι γεννημένος στις 07/02/1980 και πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Α.Ο. Skoda Ξάνθης (Superleague). Τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προχώρησε σε άλλες δύο μεταγραφές. Η πρώτη είναι του Ευάγγελου Πατσαρούχα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Πατσαρούχα γεννηθείς στις 13/04/1998. Η ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες για την ομάδα μας».

Η άλλη είναι του επίσης νεαρού Λαμιώτη Νικόλα Μανιά: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό Λαμιώτη ποδοσφαιριστή Νικόλαο Μανιά γεννηθείς στις 11/08/1999. Η ομάδας μας τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή συνέχεια με επιτυχίες για την ομάδα μας».

Μοιραστείτε το: