15/06/2025
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 - 02:08

Χωρίς Ντιγκινί στη Νέα Σμύρνη

Ο Δέλλας δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Στόιτσεφ και Θεοδωράκη

Τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας είναι για τον Ατρόμητο το ματς της Κυριακής (14/8) κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη προκειμένου να διαπιστώσει ο Τραϊανός Δέλλας σε ποιους πρέπει να βασιστεί στην πρεμιέρα κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών μετά την προπόνηση του Σαββάτου (13/8) έβγαλε 23μελή αποστολή και σε αυτή δεν βρίσκονται τρεις παίκτες. Ο λόγος για τους Ντιγκινί, Στόιτσεφ και Θεοδωράκη.

Ο Γάλλος είναι καλύτερα και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αποφασίστηκε να προφυλαχτεί. Έτσι, μαζί με τους άλλους δύο θα προπονηθούν υπό την επίβλεψη του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος Ν., Κιβρακίδης, Κατράνης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Μπάγκα, Μπρίτο, Μπίτολο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος Δ., Ζησόπουλος, Κεϊτά, Βασιλείου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπαστακός, Λημνιός, Νάτσος, Γροντής, Λαζαρίδης (Κ20), Τσατσόπουλος.

Μοιραστείτε το: