16/06/2025
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 - 09:20

Πιέζει για φορ ο ΠΑΟΚ

Στηρίζουν Αθανασιάδη οι «ασπρόμαυροι» * Ανανεώνει ο Μυστακίδης

Ειλημμένη είναι η απόφαση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Στέφανος Αθανασιάδης, τον οποίο και στηρίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του τεχνικού επιτελείου για τη γραμμή κρούσης, γι’ αυτό και ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα χρησιμοποιείται όταν δεν θα μπορεί ο 27χρονος άσος.

Μια από τις επιλογές που εξετάζονται είναι ο Ρόμπερτ Βίτεκ. Ο 34χρονος αγωνίζεται στη Σλόβαν Μπρατισλάβας από το 2013, ωστόσο φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει. Πέρσι μέτρησε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας και πέτυχε 5 γκολ, στο Κύπελλο είχε 5 εμφανίσεις και 1 γκολ και 5 συμμετοχές και 7 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Από την άλλη, τον Γιάννη Μυστακίδη θέλουν να «δέσουν» οι «ασπρόμαυροι» μέχρι το 2021. Το συμβόλαιο του 22χρονου μεσοεπιθετικού έχει ισχύ μέχρι και το 2018.

Μοιραστείτε το: