Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και να δει τα νέα αποκτήματα της ομάδας του θα έχει ο Εβρίτης τεχνικός * Επαγγελματίας ο Κερασίδης
Επιτέλους φιλικό... Κάτι περισσότερο από δέκα ημέρες πέρασαν από το δεύτερο τεστ κόντρα στον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι για τον Πανιώνιο, διάστημα αρκετά μεγάλο σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας.
Ωστόσο, την Τετάρτη (3/8) ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει μετά από καιρό την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του κόντρα στην ΑΕΛ, την οποία οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται μπροστά στον κόσμο τους στις 18.30.
Το ευχάριστο για τον Εβρίτη τεχνικό είναι πως υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του θα αγωνιστεί ο Φούντας. Παράλληλα, αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Μασούντ με τα περισσότερα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του, αφού σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είναι γνωστοί στον κόσμο του Πανιωνίου, αφού αγωνίζονταν στη Σούπερ Λίγκα τα τελευταία χρόνια (εξαίρεση οι Γκιοατά και Σεχίτ, οι οποίοι ήταν, όμως, στην πρώτη).
Τέλος, μετά τον Μάκη Βουκελάτο, επαγγελματίας έγινε και ο Άγγελος Κερασίδης: «Η ΠΑΕ Πανιώνιος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την προώθηση του ποδοσφαιριστή Άγγελου Κερασίδη στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών».
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ