Ο Σενεγαλέζος είναι ο εκλεκτός για τη θέση του τερματοφύλακα, από τη στιγμή που δεν προχωρά του Διούδη
Μπορεί ο Σωκράτης Διούδης να είναι ο πρώτος στόχος του Αστέρα Τρίπολης για τη θέση του τερματοφύλακα και ο Δημήτρης Μποροβήλος να πήγε έως το Βέλγιο για να τον πάρει, όμως διαπιστώθηκε τελικά ότι δεν είναι εύκολο να κλείσει αυτή η μεταγραφή.
Έτσι, οι Αρκάδες στράφηκαν στην εναλλακτική περίπτωση που έτρεχαν και αυτή είναι ο Παπά Ντεμπά Καμαρά. Ο Σενεγαλέζος είναι 23 ετών και δεν έχει πολλές παραστάσεις, αφού σπάνια αγωνιζόταν στη Σοσό.
Σε αυτή βρισκόταν από το 2012, αλλά κατάφερε να παίξει μόλις σε 13 ματς συνολικά, τα οκτώ εκ των οποίων είναι για το πρωτάθλημα. Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής και με την Κ23 της Σενεγάλης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Τρίπολη, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του, εκτός απροόπτου, θα τελειώσει το Σαββατοκύριακο (16-17/7), αφού τη Δευτέρα (18/7) η ομάδα αναχωρεί για το Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.