Ο έμπειρος αμυντικός είπε Τζιανίνα και όχι Γιάννινα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να γράψει ιστορία! Οι Ηπειρώτες θα δώσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι την Πέμπτη (14/7) με αντίπαλο την Οντ. Οι περισσότεροι τον έχουν για φαβορί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ και μέσα σε αυτούς είναι και ο Πάολο Καναβάρο!
Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έκανε πρόβλεψη για το ποιον βλέπει ως αντίπαλο της Σασουόλο στον γ' προκριματικό γύρο της δεύτερης καλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης και είπε ότι αυτός θα είναι ο ΠΑΣ, σε βίντεο που ανέβασε η ομάδα του την Πέμπτη (14/7) στο επίσημο κανάλι της στο youtube.
Ο έμπειρος αμυντικός μπερδεύτηκε και είπε «ΠΑΣ Τζιανίνα» αντί για Γιάννινα, αλλά γνώριζε την απόσταση της επαρχιακής πόλης από το Σασουόλο αλλά και την εξαιρετική… φέτα που παράγει.