18/05/2025
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 - 17:25

Θα επιθεωρήσει την Λεωφόρο η ΟΥΕΦΑ

Ο ΠΑΟ ανακοίνωσε και φιλικό με την Τσβόλε

Πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων του Γιουρόπα Λιγκ, θα κάνει ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Τσβόλε στις 20 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟ. Οι «πράσινοι» ενημερώνουν παράλληλα τον κόσμο, ότι θα γίνει επιθεώρηση των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ενώ μιλούν και για τη συνέχιση των έργων ανάπλασης του γηπέδου, εξέδωσε η ΠΑΕ. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ αναφέρει τα εξής: «Πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο το ματς με την Τσβόλε.  Η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται… προ των πυλών, καθώς τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη πλησιάζουν.  Το επικείμενο φιλικό παιχνίδι με την Τσβόλε, που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαϊδης», θα είναι η «πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο, πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, στις 28 Ιουλίου. 

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του EuropaLeague, θα υπάρξει και το καθιερωμένο sitevisit από ανθρώπους της UEFA. Συγκεκριμένα, οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν τη Λεωφόρο είτε στις 29/07 είτε στις 1 ή 2 Αυγούστου, ανάλογα με την κλήρωση που θα προκύψει στις 15 Ιουλίου.  Η ανάπλαση της φυσικής έδρας του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί κανονικά και μετά την διεξαγωγή των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Με τα έργα να είναι σε διαρκή εξέλιξη όλο το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της κατασκευής της νέας Λεωφόρου.  Παράλληλα, συνεχίζεται η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τοwww.nealeoforos.gr και το www.paomprosta.gr»
Μοιραστείτε το: