21/05/2025
Αρχείο Διεθνή | Σάββατο 2 Ιουλίου 2016 - 10:33

Βίλμοτς: «Η μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα μου»

Ο τεχνικός του Βελγίου στάθηκε στο πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του στη φάση του Ναϊνγκολάν

Μπορεί να είχε στα χέρια του ένα από τα καλύτερα ρόστερ του τουρνουά με αρκετούς ταλαντούχους παίκτες, όμως ο Μαρκ Βίλμοτς δεν κατάφερε να οδηγήσει το Βέλγιο στην υπέρβαση.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έπεσαν θύμα έκπληξης, αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από την Ουαλία και ο 47χρονος είχε κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος. Στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων, στάθηκε και στο πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του σε μαρκάρισμα στον Ναϊνγκολάν στο δεύτερο ημίχρονο.

«Υπήρχε ανατροπή και έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι», είπε και πρόσθεσε: «Ο μέσος όρος ηλικίας στην άμυνά μας ήταν 23. Υπεύθυνος είμαι εγώ, αλλά ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε αλλαγές μετά τις απώλειες των Βερτόνχεν και Βερμάλεν. Δυστυχώς μετά το γκολ μας οπισθοχωρήσαμε από φόβο και το πληρώσαμε. Είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα μου».

Όσο για το μέλλον του; «Είχα πει πως θα αποφασίσω μετά το Euro, αλλά δεν θα το κάνω αμέσως τώρα. Θέλω λίγο να σκεφτώ», δήλωσε, αν και στα βελγικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την αντικατάστασή του.

Μοιραστείτε το: