Ακόμη ένα δημοσίευμα από την Ισπανία θέλει τον Καταλανό αμυντικό προ των πυλών του Ολυμπιακού
Νέο ρεπορτάζ από τη βασκική εφημερίδα «Diario Vasco» αναφορικά με την περίπτωση της μεταγραφής του Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό, στο οποίο τονίζεται αυτή τη φορά ότι ο παίκτης θα βρίσκεται την Τρίτη (28/6) στην Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Καταλανός αμυντικός βρίσκεται σε επαφές με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο δεν μπορεί να είναι από τώρα σαφές ότι θα είναι σε θέση να ταξιδέψει μέσα σε 48 ώρες ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην Αυστρία.
«Στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι ότι ο παίκτης θα φτάσει στην Αθήνα αύριο (σ.σ.: Δευτέρα,) αφού οι Έλληνες θέλουν ο Καταλανός μπακ να ενσωματωθεί την Τρίτη με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στην Αυστρία.
Ο Ντε λα Μπέγια θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα παρουσιαστεί από τον Ολυμπιακό. Αν όλα πάνε καλά, την Τρίτη θα ταξιδέψει για το Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, ωστόσο το ακριβές πρόγραμμα δεν είναι ακόμη φιξαρισμένο», τονίζεται πάντως στο σχετικό δημοσίευμα.