15/12/2025
Αρχείο Διεθνή | Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 - 02:10

«Απολογήθηκε» ο Κόζακ

«Δεν είναι ελκυστικό το στυλ παιχνιδιού μας», παραδέχθηκε ο τεχνικός της Σλοβακίας

Σε απολογητικό τόνο κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του Γιαν Κόζακ μετά το ισόπαλο ματς της Δευτέρας (20/6) με την Αγγλία.

Ο τεχνικός της Σλοβακίας παραδέχθηκε ότι το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του δεν είναι ελκυστικό, ωστόσο επισήμανε ότι οι παίκτες του δέχθηκαν μεγάλη πίεση.

«Αυτό το ματς έμοιαζε κάπως με εκείνο κόντρα στην Ισπανία στην προκριματική φάση. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Περιμέναμε αυτή την πίεση. Όσο περισσότερο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ δείχναμε κουρασμένοι, αλλά, όταν βρίσκεσαι σε τροχιά ενός θετικού αποτελέσματος, κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις», είπε αρχικά ο Κόζακ.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Όσον αφορά την ποιότητα του αγώνα, νομίζω ότι η Αγγλία είναι ισχυρότερη από την Ουαλία. Πριν από τη διοργάνωση, σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να νικήσουμε την Ουαλία για να τελειώσουμε με 4 βαθμούς.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι το στυλ παιχνιδιού μας, δεν είσαι ίσως πολύ ελκυστικό, αλλά δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Ο τερματοφύλακάς μας έκανε μεγάλο παιχνίδι. Στο τέλος, μας έκαναν πολλές στημένες φάσεις».

Μοιραστείτε το: