Κατήφεια στο «στρατόπεδο» των Ουαλών μετά την ήττα από την Αγγλία
Εν αντιθέσει με τον Χόντσον που ήταν χαρούμενος και το έδειχνε, ο Κρις Κόουλμαν στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, μετά την ήττα της Ουαλίας από την Αγγλία το απόγευμα της Πέμπτης (16/6).
Πάντως, στο τέλος των δηλώσεών του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας φρόντισε να στείλει και ένα αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
«Είμαι τελείως απογοητευμένος, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και το πρωί να είμαστε συγκεντρωμένοι για την επόμενη πρόκληση. Περιμέναμε τόσο καιρό για να βρεθούμε εδώ και σίγουρα μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Αυτή είναι μία πραγματικά σκληρή απογοήτευση, αλλά πρέπει να δείξουμε θάρρος. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κρις Κόουλμαν.

