Το βάρος έχει πέσει στη συγκεκριμένη θέση * Κρέσπο και Σαπουνάρου «παίζουν», μεταξύ άλλων
Με γρήγορους ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ και η επόμενη θέση στην οποία θέλουν να ενισχυθούν οι Θεσσαλονικείς είναι αυτή του στόπερ.
Οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην εύρεση και στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει η φυγή του Μιγκέλ Βίτορ.
Ο Τόνι Σούνιτς είναι μια από τις περιπτώσεις που έπαιξαν, αλλά φαίνεται να έχει κολλήσει, αφού δεν μπορεί να τα βρει ο ΠΑΟΚ με τη Στουτγάρδη για το δανεισμό του.
Ωστόσο, συνεχώς προκύπτουν και νέες με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο να είναι μια εξ αυτών. Πρόκειται για τον 29χρονο Ισπανό στόπερ της Άστον Βίλα, ο οποίος στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν έπαιξε στη Ράγιο Βαγεκάνο.
Στα γραφεία του ΠΑΟΚ έφτασε και φαξ με το όνομα του Κριστιάν Σαπουνάρου. Ο λόγος για τον 32χρονο Ρουμάνο ο οποίος συμμετέχει στο Euro και είναι ελεύθερος. Πέρσι ήταν στην Παντούρι, ενώ, μεταξύ άλλων, έχει παίξει σε Πόρτο, Σαραγόσα και Έλτσε.

