Ο 33χρονος άσος αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από τους «πράσινους»
Στη λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της θέσης του αμυντικού χαφ προστέθηκε ο Μεντί Λασέν και, μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο τον παίκτη, οι «πράσινοι» έκαναν ήδη κίνηση για την απόκτησή του.
«Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό, είναι καλή και σκέφτομαι να συνεχίσω την καριέρα μου στο ελληνικό πρωτάθλημα», είπε σε Ισπανό δημοσιογράφο ο 22χρονος άσος, που αγωνιζόταν στη Χετάφε.
Μάλιστα, προχώρησε σε λεπτομέρειες αποκαλύπτοντας ότι η πρόταση είναι για 350.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ μπόνους.
Ο Λασέν είναι Αλγερινός παίκτης, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και παίζει και ως «οκτάρι». Από το 2011 αγωνίστηκε στη Χετάφε, από την οποία πλέον έμεινε ελεύθερος. Φέτος είχε 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

