28/05/2025
Μπάσκετ | Σάββατο 14 Μαΐου 2016 - 01:38

Κατάθεση ψυχής από Ιτούδη

«Θα έδινα και την καρδιά μου στον Χάινς γι' αυτά που κάνει», υποστήριξε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Λοκομοτίβ

Υπόχρεος στους παίκτες του... Ο Δημήτρης Ιτούδης είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του το βράδυ της Παρασκευής (13/5), μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Ο Έλληνας κόουτς σχολίασε: «Το βασικό είναι ότι η ΤΣΣΚΑ προκρίθηκε σε άλλον έναν τελικό. Είναι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ σε ακόμα έναν τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως είπα και πριν, νομίζω ότι εκτελέσαμε πολύ καλά ένα αμυντικό πλάνο, το οποίο δούλεψε ώστε να βγάλει τη "Λόκο" από το επιθετικό της παιχνίδι, που πασάρει καλά την μπάλα και έχει αποστάσεις. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που άνοιξαν το παιχνίδι με τη συγκέντρωση και την αποφασιστικότητα που είχαμε, το ίδιο χρειαζόμαστε και στον τελικό».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Είχαμε αποφασιστικότητα, προσήλωση και ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας, άσχετα αν η "Λόκο" έκανε ένα σερί, είχαμε καλές αποστάσεις και στην επίθεση και στην άμυνα και δεν τους δώσαμε την ευκαιρία να έχουν ανοιχτά σουτ. Υπήρξαν προβλήματα προφανώς. Ένα παιχνίδι είναι "ζωντανό", παίζει ο αντίπαλος, παίζουν άνθρωποι. Νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ άξιζε τη νίκη και έπαιξε το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκειά του».

Τέλος, υποστήριξε ότι θα έδινε και την καρδιά του στον Κάιλ Χάινς και τους παίκτες του: «Θα του έδινα και αυτή την καρδιά που έχω. Γι' αυτά που κάνει και ο Κάιλ και όλη η ομάδα. Ειλικρινά μιλάω, από την ψυχή μου».

Μοιραστείτε το: