14/05/2024
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 - 00:40

Δεν ήταν μόνο η διαιτησία...

Τι προβλημάτισε στο Περιστέρι τους ανθρώπους του Πανιωνίου

Αμφιβάλλει κανείς πως ο Κιοτζένης και οι βοηθοί του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα στο Περιστέρι το Σάββατο (19/12);

Ένα πέναλτι-εφεύρεση, ένα οφσάιντ που δεν δόθηκε και έχασε ευκαιρία ο Ναπολεόνι, ένα που κακώς υποδείχτηκε και έκοψε τον Μπουμάλ από βέβαιη αντεπίθεση και ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει είχε μεταξύ άλλων το μενού.

Ωστόσο, δεν ωφελεί να στέκεται κανένας μόνο σε αυτά. Ο Πανιώνιος μπορούσε να έχει πάρει ακόμη και τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι με άδεια χέρια.

Τι ήταν αυτό που προβλημάτισε; Ότι η ομάδα στο τελευταίο 20λεπτο άδειασε. Έδινε την μπάλα με μεγάλη ευκολία και παράλληλα τη δυνατότητα στον Ατρόμητο να τον κλείσει στα καρέ του. Θυμίζει κάτι αυτό; Ναι, το ματς της Τούμπας, όταν ο Πανιώνιος πάλι δέχτηκε μεγάλη πίεση μέχρι να δεχτεί το 2-1 και τελικά να ηττηθεί. Δεύτερο εκτός έδρας στη σειρά ματς με τα ίδια συμπτώματα.

Οι Νεοσμυρνιώτες το αποδίδουν σε δύο παράγοντες. Ο πρώτος ότι υπάρχει κόπωση στους παίκτες, κάτι που θα λυθεί με τη διακοπή. Ο δεύτερος ότι αυτό συμβαίνει και λόγω της δομής της ομάδας, αφού δεν υπάρχει αυτός που θα την κρατήσει, θα παγώσει το ρυθμό και θα πάρει και κάποιο φάουλ.

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (20/12) δόθηκε ρεπό, ενώ τη Δευτέρα (21/12) θα γίνει και η βράβευση του Μπουμάλ για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής. Αναμένονται με ενδιαφέρον οι δηλώσεις του Καμερουνέζου, αν και δύσκολα θα βγάλει κάποια είδηση με όσα πει. Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει άμεσα...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΡΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το: