09/05/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 - 16:21

Αναστασίου: «Δεν εξύβρισα τους διαιτητές»

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε την Πέμπτη (30/10) ο προπονητής του Παναθηναϊκού προκειμένου να απολογηθεί

Ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας επέλεξε να βρεθεί την Πέμπτη (30/10) ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου να απολογηθεί, παρά το γεγονός ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Παναθηναϊκός δίνει αγώνα Κυπέλλου στη Λεωφόρο με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός των «πράσινων» προτίμησε να βρεθεί ο ίδιος στην απολογία του, παρά να το κάνει με υπόμνημα, όπως είχε το δικαίωμα, ώστε να «αποκρούσει» όσα του καταλογίζονται στο φύλλο αγώνος του κυριακάτικου (26/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ουδέποτε εξύβρισε τον 4ο διαιτητή Ηλία Σπάθα, υπογραμμίζοντας ότι τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν…

«Είπα στον Καλογερόπουλο, είστε απαράδεκτοι και γυρνώντας στον πάγκο είπα στους συνεργάτες μου "άρχισαν οι αλητείες"…», ήταν η τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Κάρμη, εκείνος υπογράμμισε πως ουδέποτε ο διαιτητής της αναμέτρησης άκουσε τον κ. Αναστασίου να εξυβρίζει τους διαιτητές, παρ’ όλα αυτά, όμως, έγραψε κάτι τέτοιο και μάλιστα, με κεφαλαία γράμματα στο Φ.Α.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι πουθενά δεν έχει αναγραφεί από τους παρατηρητές του ντέρμπι η ρίψη κροτίδας εντός του αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι οι παρατηρητές δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους στο Φάληρο την περασμένη Κυριακή (26/10).

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αναστασίου κινδυνεύει -βάσει των προβλεπόμενων ποινών- με τιμωρία από δύο έως έξι μήνες αποκλεισμό από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας (30/10).

Μοιραστείτε το: