03/05/2024
Europa League | Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 - 22:27

Ισοπαλία στο φινάλε ο Απόλλων Λεμεσού (video)

Η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε με γκολ του Γκιέ (80'), αλλά η Λοκομοτίβ με το 1-1 έχει το πάνω χέρι, εν όψει της ρεβάνς, για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

Όλα ανοιχτά... Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα Λεμεσού και της Λοκομοτίβ στο ΓΣΠ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «γαλάζιοι» παρά το ότι βρέθηκαν να κυνηγούν το σκορ από νωρίς, το πάλεψαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες τους για πρόκριση στους ομίλους εν όψει και της ρεβάνς της Μόσχας (Πέμπτη 28/8).

Ο Κασάεφ με εξαιρετικό σουτ στο 39' άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους, με τον Γκίε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 80' με ωραίο πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Ρέζεκ. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Μοσχοβίτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολής των Τιγκόρεφ (76') και Ντενίσοφ (87').

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Βάλε, Μερκής, Ρομπέρ, Στυλιανού (70' Μέλντερ), Αντράντε, Βασιλείου (79' Τιράμ), Γκουγιόν, Μεριέμ (69' Ρέζεκ), Χαμντανί, Γκιέ, Παπουλής.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγιέρμε, Τσόρλουκα, Ντούριτσα, Ντενίσοφ, Σίσκιν, Κασάεφ (62' Μαϊκόν), Φερνάντες, Σαμέντοφ, Ταράσοφ (65' Μικχάλικ), Τιγκόρεφ, Νιασέ (46' Νταμ Ν' Ντόι).

Μοιραστείτε το: