05/05/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 - 16:06

Ήττα... ταφόπλακα για Ολυμπιακό Λαυρίου

Αποχωρούν οι «ερυθρόλευκοι» από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με στόχο την... ανασύνταξη εν όψει της νέας σεζόν * Αφορμή το καταδικαστικό αποτέλεσμα με τη Μύκονο, η οποία πήρε σπουδαίο τρίποντο (1-2)

Τίτλοι τέλους... Την απόφαση να αποσύρουν την ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής φαίνεται να πήραν στον Ολυμπιακό Λαυρίου, ύστερα και από την κυριακάτικη (26/1) εντός έδρας καταδικαστική ήττα (1-2) από την Μύκονο για τη 15η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Όπως έγινε γνωστό, οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» αποφάσισαν να βάλουν... λουκέτο μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε η ομάδα να ανασυνταχθεί και να εμφανιστεί ανταγωνιστική τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Φυσικά, αυτή η απόφαση φέρνει σημαντικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Λαυρίου, τόσο διοικητικά όσο και στο καθαρά ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ θα παραχωρηθούν, πιθανότατα, με υποσχετική για ένα εξάμηνο.

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο ματς με τη Μύκονο, οι Λαυριώτες ξεκίνησαν ιδανικά και προηγήθηκαν στο 33' με τον Κουρτάνοβιτς. Οι νησιώτες, ωστόσο, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με γκολ των Φερεντίνου (86') - Βαλαμούτη (90'+1) και να αποδράσουν με σπουδαίο διπλό (1-2), παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καραμολέγκος, Βαφειάδης Θ., Τσομπανάκης, Τσίκλος, Σαλάκου, Ρεντζής, Μπουλάρι (87' Καραγιάννης), Γιαχάεβ Α., Κουρτάνοβιτς, Γκόντζος, Βίλα (75' Τσιώλης).

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Μπαλής, Ζουγανέλης, Μύρτινας, Φερεντίνος, Κουκάς (77' Βαλαμούτης), Χίσα (87' Καρατζάς), Καμπάνης (28' λ.τρ. Θεοδώρου), Καρράς, Κυπριτίδης, Καρακάσογλου.

Μοιραστείτε το: