27/04/2024
Ομάδες | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 - 15:24

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Τσίκλος από τον Ολυμπιακό Λαυρίου!

«Η υπομονή έχει και τα όριά της», δηλώνει στο a-sports.gr ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», που εξηγεί πως η ομάδα παραμένει χωρίς γήπεδο, αφού οι εργασίες σε αυτό προχωρούν με ρυθμούς... χελώνας

Ενός κακού μύρια έπονται. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού Λαυρίου. Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μίχου από την τεχνική ηγεσία, ο σύλλογος απειλείται να χάσει και το διοικητικό ηγέτη του Μιχάλη Τσίκλο. Ο λόγος; Μα φυσικά το γηπεδικό, που έχει γίνει σίριαλ από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα (Τετάρτη 11/12).

Το a-sports.gr επικοινώνησε, λοιπόν, με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων» Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος, ερωτηθείς για το διαζύγιο με τον Μίχο, επιβεβαίωσε πως ένας εκ των βασικών λόγων που ήρθε αυτό είναι το γεγονός πως η ομάδα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό της γήπεδο (λόγω ακαταλληλότητας) και βδομάδα παρά βδομάδα ψάχνει να βρει έδρα. 

Παράλληλα, ο κ. Τσίκλος αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί, αφού βαρέθηκε να κάνει υπομονή και να ακούει δεσμεύσεις για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ, κάτι που θα κάνει γνωστό επίσημα στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (18/12). 

«Ο κ. Μίχος αποχώρησε και ένας βασικός λόγος είναι ότι η ομάδα δεν έχει τη δική της έδρα. Είμαστε σαν... Τσιγγάνοι, χωρίς σπίτι, αφού το γήπεδό μας δεν έχει πάρει ακόμα άδεια καταλληλότητας», τόνισε αρχικά ο Τσίκλος για την αποχώρηση του έμπειρου προπονητή και πρόσθεσε: «Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Είμαστε η μοναδική ομάδα η οποία έχει δικό της γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει αφού δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες για να πάρει άδεια.

Από το καλοκαίρι είχαμε λάβει διαβεβαιώσεις από τη δημοτική αρχή Λαυρεωτικής για βελτιώσεις στο γήπεδο, αλλά τίποτα. Πριν από μερικές ημέρες πήγε να γίνει ένα βήμα, ωστόσο δεν βλέπουμε πρόοδο. Οι εργασίες δεν προχωρούν, η ομάδα παραμένει χωρίς έδρα τόσους μήνες και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο παραίτησής μου»!

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα πλέον στον Ολυμπιακό Λαυρίου έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, για ένα σωματείο που να θυμίσουμε πως η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, αφού παίρνει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Δυστυχώς, ωστόσο, κάποιες δεσμεύσεις από τη δημοτική αρχή, που έχει αφήσει την ομάδα χωρίς έδρα, δεν υλοποιούνται και η χρονιά τείνει να εξελιχθεί σε... εφιάλτη.

Νίκος Τζαλίδης

Μοιραστείτε το: