19/04/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 - 18:08

Μαρτίνς: «Στο α' ημίχρονο περιμέναμε περισσότερα από παίκτες που δεν τους έλειπαν παιχνίδια»

Τι είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού για τους Βινάγκρε, Ντρέγκερ και Πέπε

Είχε αρκετές δυσκολίες ο Ολυμπιακός για να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε ότι το απαραίτητο ροτέισον στην ενδεκάδα δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νοva, o Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε ότι περίμενε περισσότερα από κάποιους παίκτες που δεν τους έλειπαν παιχνίδια.

«Όπως έχουμε πει ξανά έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ρυθμό γιατί τους λείπουν τα παιχνίδια. Σήμερα παίξαμε με 6-7 αλλαγές. Γι' άλλους ήταν καλή μέρα, γι' άλλους όχι καλή. Στο πρώτο ημίχρονο περιμέναμε κάποια πράγματα περισσότερα από παίκτες που δεν τους έλειπαν παιχνίδια. Είχαμε ευκαιρίες από στημένες φάσεις, αλλά ο τερματοφύλακας δεν μας άφησε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, είχαμε ευκαιρίες, αλλά πάλι ο τερματοφύλακας δεν μας άφησε να σκοράρουμε.

Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν πετυχημένες οι προσπάθειες να εισχωρήσουμε στην άμυνα του αντιπάλου. Το κάναμε με στατικές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Βάλαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα, αλλά μας σταμάτησε ο τερματοφύλακας που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Παίξαμε πιο χαμηλά στην άμυνα του Απόλλωνα και αυτό μας βοήθησε να σκοράρουμε όπως μας βοήθησε και το γεγονός ότι παίξαμε με δύο επιθετικούς», ανέφερε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Για τους Ντρέγκερ και Βινάγκρε επισήμανε: «Ο Ντρέγκερ πήγε πολύ καλά, είναι σε καλό επίπεδο. Ο Βινάγκρε έχει περισσότερα να δείξει. Του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Ήταν ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο. Γνωρίζαμε το ρίσκο, γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να μην έχουμε ρυθμό, αλλά το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά. Ήταν μία επιλογή συνειδητή για εμάς και ξέραμε όλα όσα θα συνέβαιναν».

Ενώ για τον Πέπε σχολίασε: «Δεν είναι μόνο ο Πέπε, είναι όλοι οι υποψήφιοι. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και είναι πάντα μέσα στις επιλογές για να δώσουν λύση σε κάθε θέση».

Μοιραστείτε το: