20/04/2024
Ομάδες | Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 - 21:00

Αίσθηση με Καραλή και Ιωάννου η Α.Ε. Μοσχάτου

Στην απόκτηση δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών προχώρησαν οι Πειραιώτες ενισχύοντας κατάλληλα το ρόστερ τους εν όψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Τα καλύτερα τα κρατούσε για το τέλος η Α.Ε. Μοσχάτου, πραγματοποιώντας δύο ηχηρές μεταγραφές ανώτερης κατηγορίας, που θα τη βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Καραλής και ο 36χρονος αμυντικός, Γιάννης Ιωάννου αποτελούν τις δύο τελευταίες πολύτιμες μεταγραφικές κινήσεις για την Α.Ε. Μοσχάτου.

Ο Καραλής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο στον οποίο αγωνίστηκε για 7 χρόνια από το 2004 έως το 2011 παίζοντας μαζί του και στην κορυφαία κατηγορία. Ακολούθησε η Καβάλα και εν συνεχεία η Κέρκυρα στη Σούπερλιγκα. (11-12 και 12-13). Επόμενος σταθμός του η ΑΕΚ και από κει και περα, Καλλιθέα, Χανιά, Λαμία, Ιωνικός, Εθνικός-Στυλίδα, Ασπρόπυργος και πέρυσι η Θύελλα Καμαρίου.

Ο Ιωάννου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής, αλλά και στην πρώτη ομάδα ενώ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Αχαική, Βύζα Μεγάρων, Παναιγιάλειο, Παναιτωλικό, Κέρκυρα. Πέρυσι ήταν βασικός στέλεχος του Ιωνικού στην Football League που κέρδισε την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκα 2.

Μοιραστείτε το: