28/03/2024
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 - 16:01

Θα μιλήσουν εφ' όλης της ύλης Καρυπίδης και Χαριστέας

Συνέντευξη Τύπου στις 15.00 της Τρίτης (4/8) από τον πρόεδρο και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη

Για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη θα τοποθετηθούν το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παραχωρήσουν στις 15.00 συνέντευξη Τύπου, απολογιστικού χαρακτήρα, και αναμένονται με ενδιαφέρον όσα θα πουν.

Στη δευτεριάτικη (3/8) ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων αναφέρονται τα εξής: «Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης και o Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας, θα παραχωρήσουν αύριο, Τρίτη (04/08), στις 15:00, απολογιστική συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης.

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας, ARIS FC TV, στο Youtube, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ο κόσμος του ΑΡΗ.

* Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους, αλλά και τους τεχνικούς, που θα καλύψουν την αυριανή συνέντευξη Τύπου, για την τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας και προβλεπόμενες αποστάσεις)».

Μοιραστείτε το: