09/07/2020
Ομάδες | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 - 00:00

Και του χρόνου ο Διγκόζης στον πάγκο του Πανσερραϊκού

Έμεινε στα «λιοντάρια» και ο Γκούρτσας

Ο Πανσερραϊκός θα παίξει τη νέα σεζόν σε πιο πάνω κατηγορία από τη Γ' Εθνική και είναι δεδομένο ότι στον πάγκο θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Άγγελος Διγκόζης.

Ο 46χρονος προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση των «λιονταριών» για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία, ενώ συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας προέκυψε την Τρίτη (2/6) και με τον αρχηγό των Σερραίων, Δημήτρη Γκούρτσα.

Η ανακοίνωση για τον Διγκόζη: «-Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει και επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η φετινή επιτυχία της κατάκτησης του διπλού στόχου, πρωταθλήματος και ανόδου, σε συνδυασμό με την κοινή φιλοσοφία και το ίδιο όραμα, για τον Πανσερραϊκό, μας οδηγούν ΜΑΖΙ, στην διαδρομή νέων επιτυχιών».

Η ανακοίνωση για τον 29χρονο φορ: «-Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Γκούρτσα. Ο Πανσερραϊκός μόνο με "Λιοντάρια" στην καρδιά, προχωρά για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία της χώρας».

Μοιραστείτε το: