24/04/2024
Ειδήσεις | Δευτέρα 6 Απριλίου 2020 - 16:51

Η ΦΙΦΑ ανακοινώνει την επ' αόριστον επέκταση της τρέχουσας σεζόν

Θέλει να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις και να αφήσει την κάθε Ομοσπονδία να αποφασίσει μόνη της πώς θα χειριστεί το θέμα του κορωνοϊού

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός, αφού τα πάντα έχουν «παγώσει». Η ΦΙΦΑ, πάντως, δεν θέλει να πιέσει κανέναν γι' αυτό και αναμένεται να κάνει μια ανακοίνωση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «The Athletic», η παγκόσμια Συνομοσπονδία θα ανακοινώσει μέσα στο επόμενο 48ωρο την επ' αόριστον επέκταση της τρέχουσας σεζόν!

Η ΦΙΦΑ επιθυμεί να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο και θέλει να δώσει σε κάθε Ομοσπονδία τη δυνατότητα να χειριστεί χωρίς άγχος την καθυστέρηση ελέω κορωνοϊού, ο οποίος «χτυπά» με διαφορετικό ρυθμό την κάθε χώρα.

Για να διευκολύνει, μάλιστα, τις ομάδες, αναμένεται να αλλάξει και τις ημερομηνίες της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, αλλά και να επιτρέψει τις επεκτάσεις των συμβολαίων των παικτών που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μέσω των επίσημων ανακοινώσεων που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένονται άμεσα.

Βέβαια, με τις Ομοσπονδίες να έχουν έτσι το δικαίωμα να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις τους και αργά μέσα στο καλοκαίρι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει καθυστέρηση και στην έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, που πλέον πάει για τέλος Σεπτεμβρίου ή και Οκτώβρη.

Μοιραστείτε το: