28/03/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 - 16:04

Κληρώνει για πλέι οφ και πλέι άουτ στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Λιγότερες ομάδες από ό,τι οι άλλοι όμιλοι έχει ο 8ος στη Γ' Εθνική.

Έτσι, η κανονική διάρκεια ήδη ολοκληρώθηκε και σειρά παίρνουν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων ενημέρωσε, λοιπόν, την Τρίτη (11/2) ότι η κλήρωση για τα μίνι πρωταθλήματα θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/2).

Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν Επισκοπή, Γιούχτας, Ηρόδοτος και Πανακρωτηριακός που τερμάτισαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις και στα πλέι άουτ οι Άγιος Νικόλαος, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Ατσαλένιος, Α.Ο. Πόρου και Ρεθυμνιακός.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Από την Επιτροπή Διοργανώσεων (υποεπιτροπή Γ΄ Εθνικής) ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων play-Off και Play-Out του 8ου ομίλου του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, θα διενεργηθεί την Πέμπτη 13.02.2020 και ώρα 11:00, στα γραφεία της Ε.Π.Ο. (αίθουσα Ε.Ε.).

Με βάση την Προκήρυξη της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2019 – 2020, δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Off έχουν τα τέσσερα πρώτα σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου που είναι τα εξής: Επισκοπής ΑΟ, Ο Γιούχτας ΑΟ Αρχανών, Ηρόδοτος ΠΑΣΑ και Πανακρωτηριακός ΑΟ. Δικαίωμα συμμετοχής στα Play-Out έχουν τα υπόλοιπα πέντε σωματεία της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και είναι τα εξής: Αγίου Νικολάου ΑΟ, ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ, Ατσαλένιου ΠΟ, Πόρου ΑΟ, Ρεθυμνιακός ΑΟ».

 

Μοιραστείτε το: