25/02/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 - 11:08

Σκότωσε τον υπάλληλο γιατί νόμιζε ότι είχε διαρροή νερού στο σπίτι του

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για την εν ψυχρώ εκτέλεση στον Διόνυσο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την εν ψυχρώ δολοφονία υπαλλήλου του δήμου Διονύσου το πρωί της Δευτέρας (27/1).

Όπως αποκάλυψε άλλος υπάλληλος που ήταν στο σημείο την ώρα που ο ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε τον 50χρονο, ο δράστης θεωρούσε ότι υπάρχει διαρροή νερού στο σπίτι του και κατηγορούσε τον δήμο ότι δεν την είχε επιδιορθώσει!

«Μόλις δολοφόνησαν έναν συνάδελφο μου. Μπήκε ένας 80χρονος, δεν ήμουν παρών, αμέσως μετά με ειδοποίησαν, είπε ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον προϊστάμενο ύδρευσης, βγήκαν έξω, τράβηξε το πιστόλι και του έριξε τρεις φορές στο κεφάλι γιατί θεωρούσε ότι είχε διαρροή στο σπίτι του, αλλά ο άνθρωπος τα είχε χαμένα.

Δεν είχε καμία διαρροή στο σπίτι του. Είχαν πάει οι υπηρεσίες, ο δήμαρχος, η αντιδήμαρχος, όλοι είχαν πάει στο σπίτι του να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε διαρροή. Αλλά εκείνος πίστευε ότι υπάρχει διαρροή και θεώρησε σκόπιμο ότι έπρεπε να δολοφονήσει τον συνάδελφο. Ήταν υπάλληλος του δήμου και δολοφονήθηκε μέσα στην εργασία του, στο γραφείο του», είπε στον Real FM ο εργαζόμενος στον δήμο.

Μοιραστείτε το: