26/04/2024
ΑΕΛ | Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 - 16:28

Ζητά την απομάκρυνση Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη η ΑΕΛ

Δυσαρέσκεια για τον α' βοηθό στο ματς με τον Παναθηναϊκό * Κούγιας εναντίον Μπλούνα και δημοσιογράφου

Δεν το αφήνει έτσι η ΑΕΛ. Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη (23/1), θα ζητήσει με έγγραφό της προς τις ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦα την άμεση απομάκρυνση από την ΚΕΔ των Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Οι «βυσσινί» αντιδρούν για τον ορισμό του βοηθού Απτόσογλου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ με έγγραφο της προς τη FIFA και την UEFA θα ζητήσει την άμεση απομάκρυνση από την ΚΕΔ των Περέιρα, Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Μας όρισαν ως πρώτο βοηθό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Απτόσογλου (Αθηνών), αυτόν που ελέγχεται μαζί με τον Λάμπρου από την Ελληνική Δικαιοσύνη, εάν η διαιτησία του στο παιχνίδι ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ την σεζόν 2018-2019 είχε σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα λόγω παράνομου στοιχηματισμού».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας έριξε τα «βέλη» του στον Θάνο Μπλούνα, αλλά και σε δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρει σε δηλώσεις του: « - Σήμερα πληροφορήθηκα, μετά από πίεση στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένο, ενώπιoν των αξιωματούχων της FIFA, UEFA, ότι ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Κυριάκου Θωμαΐδη και ευεργετημένος από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο για την αποθεραπεία του,  κ. Θάνος Μπλούνας, είναι αυτός που επιλέγει τις δηλώσεις των παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις παραδίδει στον εκ της Κολοπετινίτσης (Τριταία) Φωκίδος καταγόμενο αναπληρωτή εισαγγελέα κ. Λαΐνη, για τον οποίο πρόσφατα έμαθα από συγγενείς του που συνάντησα στην Ιτέα, για το ποια νομική σχολή έχει τελειώσει, αλλά και για τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, για τα οποία μου ζήτησαν να αναλάβω την εκπροσώπηση τους και ειλικρινά το σκέφτομαι.

- Θέλω να κάνω μία προσωπική δήλωση, για έναν που ντρέπεται να γράφει με το πραγματικό του όνομα και επώνυμο και εμφανίζεται ως Φρίξος Κώνστας:

Φαίδωνα σέβομαι την δυστυχία σου, αλλά επειδή δεν έχεις, ούτε είχες σε όλη σου την ζωή ούτε ιερό, ούτε όσιο και η ευγνωμοσύνη αλλά και η έννοια της δεν υπήρχαν, ούτε υπάρχουν, στο λεξιλόγιο σου, γι’ αυτό το κατάπτυστο που έγραψες χθες για μένα, ψάχνοντας στα τούρκικα τι σημαίνει Κούγιας, θα σου πουν ότι εν αντιθέσει με σένα εγώ δεν είμαι Τούρκος ούτε γνωρίζω τούρκικα, αλλά είμαι Έλληνας Βλάχος με καταγωγή από το Σούλι και γι’ αυτό ψάξε να βρεις τι σημαίνει στα βλάχικα Κούγιας.

Θα στενοχωρηθείς πολύ και θα στενοχωρηθούν και αυτοί που σε έβαλαν να γράψεις αυτά που έγραψες για μένα.

Η Έλλη που τα βλέπει όλα από εκεί ψηλά θα στενοχωρήθηκε πολύ για σένα χθες.

Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με σένα σε νομικό επίπεδο, τιμώντας την μνήμη του υπέροχου αυτού πλάσματος, που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή και τόσο άδικα.

ΥΓ. Αν σου έκανε εσένα αυτό που έκανε σε μένα ο Oliveira δεν γνωρίζω πόσες σελίδες του Α Ω (αν σου έδινε την άδεια ο γίγαντας Νικολαΐδης) θα έγραφες και πόσες μηνύσεις θα μου ζητούσες μέσω της Έλλης να του κάνω».



 

Μοιραστείτε το: