05/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 - 00:43

Οι αναμενόμενες κυρώσεις στη Σειρήνα

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τις ομάδες της Γ' Εθνικής

Αρκετή δουλειά είχε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση και σε ό,τι αφορά τις ομάδες της Γ' Εθνικής, με τις αποφάσεις της να ανακοινώνονται την Πέμπτη (21/11).

Οι βασικότερες αφορούν τη Σειρήνα, που αναμενόμενα έχασε στα χαρτιά τα ματς με Θύελλα Σαρακηνών και Αγροτικό Αστέρα, αφού η εν λόγω ομάδα έχει ήδη αποσυρθεί από το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΑΕΚ Τρίπολης χρηματική ποινή ύψους χιλίων εκατόν έντεκα (1.111) ευρώ.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΑΟ Σειρήνα: α) απώλεια του ορισμένου να διεξαχθεί στις 3-11-2019 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του εγκαλούμενου σωματείου και του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΠΑΣ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τέρματα 0-3 και β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον ΑΟ Σειρήνα: α) απώλεια του ορισμένου να διεξαχθεί στις 10-11-2019 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του εγκαλούμενου σωματείου και του σωματείου ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τέρματα 0-3 και β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην Ζάκυνθο χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500,00) ευρώ.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Κ. Σπυρόπουλο, εκπρόσωπο σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000€), του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667€) σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες, που επιβλήθηκε στον δεύτερο εγκαλούμενο.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο σωματείο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ συνολική χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

- ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το σωματείο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ της αποδιδόμενης σε αυτό άδικης πράξης.

- ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ το σωματείο ΠΜΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ της αποδιδόμενης σε αυτό πειθαρχικής παράβασης.

- ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ της αποδιδόμενης σε αυτήν πειθαρχικής παράβασης».

Μοιραστείτε το: