21/09/2020
Εθνικές ομάδες | Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 - 13:07

Με Βασιλειάδη η Εθνική, επέστρεψε και ο Μαυρίας

Η αποστολή για τους αγώνες με Αρμενία και Φινλανδία * «Κλίμα αισιοδοξίας, αλλά δύσκολη πορεία», δήλωσε ο Φαν'τ Σιπ

Τους δύο τελευταίους αγώνες της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020 θα δώσει στις 15 και 18 Νοεμβρίου κόντρα σε Αρμενία και Φινλανδία αντίστοιχα η Εθνική και ο Τζον Φαν'τ Σιπ γνωστοποίησε την Παρασκευή (8/11) την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκεται και ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης (ΦΩΤΟ), καθώς, όπως φαίνεται, λύθηκε η εκκρεμότητα με το έγγραφο που περίμενε η ΕΠΟ από την Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Έτσι, ο 22χρονος μέσος της Πάντερνμπορν βρίσκεται στη λίστα, στην οποία επιστρέφει και ο Χάρης Μαυρίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα (11/11) στις 13:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε εν όψει των δύο τελευταίων ματς των προκριματικών, αλλά και για τις επιλογές του: «Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική Ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας. Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει την μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει».

Μοιραστείτε το: