25/04/2024
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 - 20:40

Δυσκολεύει εξαιρετικά η πρόκριση στο Youth League για την Κ19 του ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρο προβάδισμα για τη Ντιναμό Κιέβου, η οποία πήρε καθαρή νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για το Β' γύρο του UEFA Champions Path

Εξαιρετικά δύσκολο έγινε την Τετάρτη (6/11) το έργο της Κ19 του ΠΑΟΚ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League, καθώς οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν βαριά ήττα από την Ντιναμό Κιέβου με 3-0 στο Κίεβο, στο πλαίσιο του πρώτου νοκ-άουτ ματς για το Β΄γύρο του UEFA Champions Path, το οποίο στη συνέχεια οδηγεί στο UEFA Youth League.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά τα λάθη του και βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 με δύο (καθαρά) πέναλτι των Ουκρανών.

Στο 9’ ο Ισαϊένκο κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Μιχαηλίδη, με τον Τσιταϊσβίλι να σημαδεύει σωστά από τα 11 βήματα, γράφοντας το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μόλις μία καλή στιγμή με σουτ του Τζόλη μέσα στην περιοχή της Ντιναμό, το οποίο πάντως δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα των Ουκρανών, Νέστσερετ.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Πανίδης έκανε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ξανά εύστοχα ο Τσιταϊσβίλι για το 2-0.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προχωράει σε αλλαγές «ρίσκου» προκειμένου να βρει ένα γκολ το οποίο θα άλλαζε τις ισορροπίες εν όψει του επαναληπτικού, όμως τελικά αυτό δεν ήρθε ποτέ.

Αντιθέτως, η Ντιναμό Κιέβου ήταν αυτή που βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ναντόλσκι στο 76’ να γράφει με σουτ το 3-0.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού για τη ρεβάνς της Τούμπας στις 27 Νοεμβρίου και τον ΠΑΟΚ να καλείται να πετύχει μία μεγάλη ανατροπή για να συνεχίσει στον επόμενο γύρο του Youth League.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Νεστσερέτ, Σκόρκο, Μπίλοβαρ, Ζαμπαρνί, Βιντσαρένκο, Μπιλοσέβσκι (46' Οκόρο), Μιχαιλένκο (22' Βολόσιν, 90+1' Μπόντνια), Ναντόλσκι, Σουλιάνσκι, Ισαιένκο, Τσιταϊσβίλι (79' Γιαφιμένκο).

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου (46' Γροσδής), Τσιγγάρας, Θεοδωρίδης, Τζόλης, Δούμτσης (74' Πουρνάρας), Πανίδης (46' Κούτσιας)

 

Μοιραστείτε το: