24/04/2024
ΗΡΑΚΛΗΣ | Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 - 22:45

Φουρίκης: «Δεν υπολόγισα τα χρήματα, πολύ μεγάλο σκαλοπάτι ο Ηρακλής»

Ο νεαρός μπακ-χαφ μίλησε για την επιλογή του να παίξει στη Γ' ΕΠΣΜ

Τη θαρραλέα απόφαση να παίξει με τη φανέλα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΜ πήρε ο Κώστας Φουρίκης, αφήνοντας τον Ασπρόπυργο και τη Football League.

Μιλώντας την Πέμπτη (17/10) στο Metropolis 95,5, ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ ανέφερε ότι δεν σκέφτηκε καθόλου τα χρήματα και χαρακτήρισε τον «Γηραιό» πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για την καριέρα του.

«Ήρθα από τον Ασπρόπυργο στον Ηρακλή γιατί για εμένα παίζει ρόλο το πάθος για ποδόσφαιρο και η αγάπη για το άθλημα. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής είναι μία τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μπορεί να με βοηθήσει στην καριέρα μου. Είμαι 21 ετών και είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εμένα ο Ηρακλής.

Δεν υπολόγισα τα χρήματα, δεν ήθελα να μου πληρώσουν ενοίκια από τον Ηρακλή ήθελα μόνο να αγωνιστώ με το σήμα της ομάδας. Ηταν δική μου επιλογή και να βοηθήσω τον σύλλογο να φτάσει εκεί που αξίζει», δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Ενώ για το τι σημαίνει για εκεινον ο Ηρακλής, είπε: «Ο Ηρακλής για εμένα είναι μία μεγάλη ιδέα και μία μεγάλη ομάδα. Έχει πολύ κόσμο και πλούσια ιστορία από πίσω του σαν σύλλογος.

Έχει τα πάντα ο Ηρακλής, δεν έχω αντικρίσει τέτοιες εγκαταστάσεις. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι στην ομάδα και θα υπογράψω άμεσα».

Μοιραστείτε το: