26/04/2024
Εθνικές ομάδες | Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 - 18:22

Ηττήθηκε φιλικά η Εθνική Ελπίδων

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα έχασαν 0-2 από την Ουκρανία

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουκρανία έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, σε ένα ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Euro 2021.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχτηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου την Ουκρανία από την οποία ηττήθηκε με 0-2, με τον προπονητή Γιάννη Γκούμα να δοκιμάζει σχήματα και τακτικές εν όψει των επίσημων αγώνων.

Οι Ουκρανοί ευτύχησαν να σκοράρουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Σαπαρένκο, ενώ στα μισά της επανάληψης «κλείδωσαν» τη νίκη με το τέρμα του Ρούσιν με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 0-2.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη συμμετοχή με το εθνόσημο για πέντε ποδοσφαιριστές, τους Απόστολο Διαμαντή, Παναγιώτη Κατσίκα, Οδυσσέα-Βλάσση Λυμπεράκη, Γιάννη Παπανικολάου και Μάριο Τσαούση.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Στεργιάκης, Τσαούσης, Δημητρίου, Αντζουλάς, Αποστολάκης, Διαμαντής, Μπότος, Παπανικολάου, Μιλόγιεβιτς, Δουβίκας, Ιατρούδης.

Έπαιξαν και οι: Κατσίκας, Νάτσος, Λυμπεράκης, Νικολάου, Ευαγγέλου, Νταβιώτης, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Καμπετσής.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Νέστσερετ, Μπόνταρ, Ποπόβ, Σαπαρένκο, Λιεντνίεβ, Ρούσιν, Αλιμπέκοβ, Κονόπλια, Τοπάλοβ, Τσεμπέρκο, Λεμπεντένκο.

Έπαιξαν και οι: Κούτσερουκ, Σμίρνι, Κόζουσκο, Ναζαρένκο, Κρύσκιβ, Τσιταϊσβίλι.

Μοιραστείτε το: