25/02/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 - 15:49

Λεουτσάκος: «Πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν...»

Το μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β' Εθνικής για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Aποφράδα ημερομηνία αποτελεί η 4η Οκτωβρίου του 1999, καθώς έχασαν τη ζωή τους οι έξι φίλοι του ΠΑΟΚ στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β' Εθνικής Κατηγορίας να μην ξεχνά τους αδικοχαμένους νεκρούς.

Σε δήλωσή του την Παρασκευή ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έστειλε το μήνυμά του, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά περισσότερα που ενώνουν από αυτά που χωρίζουν όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα.

Αναλυτικά: «Η 4η Οκτωβρίου αποτελεί από το 1999 μέρα μνήμης και πένθους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έξι φίλοι του ΠΑΟΚ πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωή τη λατρεία για την αγαπημένη τους ομάδα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών, σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο τιμά τη μνήμη τους. Ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων, ανεξαρτήτως οπαδικών χρωμάτων.

Ευχόμαστε κάποια στιγμή να αντιληφθούμε όλοι ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά περισσότερα που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν. Πάθη, έντονα συναισθήματα και - δυστυχώς - μέρες οδύνης όπως η σημερινή.

Αν θυμηθούμε τις αξίες του λαοφιλεστερου αθλήματος στον κόσμο τότε θα τιμάμε πραγματικά τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη».

Μοιραστείτε το: