28/03/2024
Μπάσκετ | Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 - 14:33

Πιτίνο: «Γι' αυτό πληρώνομαι με τόσα χρήματα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν φοβάται την πίεση στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο

Άλλον έναν «τελικό» δίνει την Παρασκευή (22/3, 21.45) ο Παναθηναϊκός που δοκιμάζεται κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο.

Η αποστολή αναχώρησε την Πέμπτη (21/3), με τον Ρικ Πιτίνο να εμφανίζεται ψύχραιμος, κάνοντας και χιούμορ για τα χρήματα που παίρνει, τονίζοντας ότι πληρώνεται για να βοηθάει την ομάδα τις κρίσιμες στιγμές.

Όπως είπε, η πίεση δεν τον φοβίζει, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι άπαντες είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

- Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: «Παίζουν εξαιρετικά αυτόν τον καιρό, αν και έχασαν στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Ο Τζέιμς παίζει σαν MVP. Χάσαμε την ευκαιρία να καλύψουμε τη διαφορά χθες, παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο. Είπα στους παίκτες τι λάθη έκαναν, πάντα μαθαίνεις από τα λάθη σου στις νίκες, όχι στις ήττες».

- Για το τι είπε στους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο: «Είπα στους παίκτες πως πλέον τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι σαν το Μarch Madness, κάνεις μια ήττα και είσαι έξω! Γι’ αυτό είμαι εδώ και πληρώνομαι με πολλά χρήματα (γέλια). Αυτό είναι και το καλύτερο, η πίεση είναι ο καλύτερος φίλος σου στη ζωή, προετοιμάζεσαι καλύτερα, συγκεντρώνεσαι, εν αντιθέσει με το στρες».

- Για το πιο δυνατό στοιχείο της ομάδας του: «Οι παίκτες μου είναι σπουδαίοι, ακούνε ό,τι τους λέω και μαθαίνουν. Το πιο δυνατό στοιχείο είναι η χημεία, είμαστε μια γροθιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στο μπάσκετ».

Μοιραστείτε το: