29/03/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 - 17:52

Τον... χαβά του ο Απόλλων Πόντου

Οι Πόντιοι επιβλήθηκαν με 1-0 του Αιγινιακού και ανέβηκαν στην τρίτη θέση * Με δέκα παίκτες από το 74' οι φιλοξενούμενοι

Ασταμάτητος... Ακόμα ένα «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων Πόντου την Κυριακή (17/3), επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 του Αιγινιακού για την 22η αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα για τους Πόντιους οι οποίοι πλέον είναι τρίτοι μαζί με την Παναχαϊκή και απέχουν στο -1 από τη δέυτερη θέση, η οποία οδηγεί σε διπλό μπαράζ με τον δέκατο τρίτο της Σούπερ Λίγκας.

Από την άλλη, η ομάδα της βόρειας Πιερίας υπέστη την τέταρτη σερί ήττα της και διατηρήθηκε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πόντιοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο 10' απείλησαν με το γυριστό του Βλάχου το οποίο κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 15' με το σουτ του Παδόπουλου και στο 44' βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κυβελίδη έπειτα από ασίστ του Ολαϊτάν.

Στο 46' ο νεοεισελθών Κούστα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πολίτη ενώ ακολούθησαν δύο φάσεις για τους γηπεδούχους με Δημητριάδη (48') και Κυβελίδη (59'). Στο 74' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βλαχομήτρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα στο 88' ο Καραγκιόζης απέκρουσε την επικίνδυνη σέντρα – σουτ του Λουφάκη.

Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος (Έβρου), με βοηθούς τους Ψύλλο (Λέσβου) και Κρυώνας (Σερρών). Τέταρτος ήταν ο Καραντώνης (Ημαθίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης (84' Λουφάκης), Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Βλάχος, Ολαϊτάν.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Τζεμ Καρατζά): Καραγκιόζης, Βελκόσκι, Γρανάδος (46' Κούστα), Πολύζος (53' λ.τρ. Σοφιάνης), Τσολακίδης, Προσκυνητόπουλος, Ζήσης, Παπαδόπουλος (69' Αλ Χαρντάν), Γιαλαμούδης, Βλαχομήτρος, Πετρούσης.

Μοιραστείτε το: