26/04/2024
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 - 13:19

Αλαφούζος: «Άνισος πόλεμος για τον Παναθηναϊκό»

Επιθετικά «τιτιβίσματα» από τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Δεν ξεχνά τις παλιές συνήθειές του ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού το πρωί της Κυριακής (18/8), μέσω twitter, έδειξε τις προθέσεις του και για φέτος, σε ό,τι έχει να κάνει με την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει, κάνοντας λόγο για «άνισο πόλεμο» και προσθέτοντας «να επιστρέψουμε τιμωροί»!

«Ξεκινάμε με νέο όραμα, νέα ομάδα, νέους στόχους, με δικά μας παιδιά! Ξέρουμε ότι πολεμάμε σε έναν άνισο πόλεμο!», ήταν το πρώτο «χτύπημα» του Αλαφούζου, ο οποίος λίγο αργότερα πρόσθεσε με δεύτερο μήνυμά του: «Με χρηματισμούς, στημένα, διαπλοκή, με υπόδικο το ποδοσφαιρικό κατεστημένο με το ένα χέρι δεμένο από τα χρέη και τη διαφθορά του χτες».

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ δεν σταμάτησε, όμως, εκεί και συνέχισε με άλλα τρία «τιτιβίσματα»: «Όμως, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες ενωμένοι! Θα αγωνισθούμε και θα κερδίσουμε! Γιατί εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε παντού! Δυνατοί και αποφασισμένοι! Να προστατέψουμε τη Λεωφόρο! Μην τους δώσουμε δικαιώματα ακόμα και όταν μας αδικούν, συνωμοτούν και μας κλέβουν. Με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας! Να χτίσουμε τη Νέα Λεωφόρο και να επιστρέψουμε τιμωροί και εκδικητές!».

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός στις 21.30 φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μοιραστείτε το: