29/03/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 - 16:57

Ανατροπή και νέο τρίποντο ο Βόλος

Κέρδισαν με 2-1 τη Δόξα Δράμας οι πρωτοπόροι της Β' Εθνικής

Δεν πιάνεται και μετρά αντίστροφα για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα... Ο Βόλος ξεπέρασε την Κυριακή (17/2) με 2-1 και το εμπόδιο της Δόξας Δράμας και με 44 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές παραμένει άνετα στην κορυφή της Β' Εθνικής, όντας στο +11 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Από την πλευρά τους, οι «μαυραετοί», παρά το ότι προηγθηκαν, δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω το «Χ» και με 22 βαθμούς βρίσκονται στην 9η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Μάντζης στο 12' σούταρε από ευνοϊκή θέση και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 19' ο Πέντα εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Μένκα να ελέγχει τη φάση.

Στο 24' ο Δούμτσιος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά κι ενώ είχε προηγηθεί πρώτη κεφαλιά του Μπαϊκαρά, με τον Μένκα στο 30' να εξουδετερώνει σε δύο χρόνους την προσπάθεια του Καμπαγέρο.

Η ισοφάριση ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Δημόπουλο να κάνει τη σέντρα, οι αμυντικοί της Δόξας δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Ηλιόπουλος στο δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Τρία λεπτά αργότερα, σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Ηλιόπουλος αστόχησε μετά τη σέντρα του Μάντζη, ενώ στο 44' ο Μπουργάνης αντέδρασε εντυπωσιακά σε κεφαλιά-ψαράκι του Μακρή, αποσοβώντας το 1-2.

Στο 54' ο Σιώπης έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Λεμονή, ο οποίος όμως δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε άουτ την μπάλα, με τον Πίσπα στο 72' να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία κι ενώ ο Μένκα βρήκε λίγο την μπάλα που χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Δραμινοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 78' ο Πατράλης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, με την ήττα εντέλει να μην αποφεύγεται για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δραγούσης του Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τον Τυριακίδη του Συνδέσμου Μακεδονίας και τον Κρυώνα του Συνδέσμου Σερρών.

Κίτρινες: 8' Δούμτσιος.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Καρρίκι, Δημόπουλος (52' λ. τρ. Ανδρικόπουλος), Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία (48' λ. τρ. Βασιλείου, 62' λ. τρ. Πίσπας), Ηλιόπουλος, Μάντζης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ανδρέου, Καψάλης, Μακρής, Πατράλης, Αυγενικού (78' Σουμά), Λεμονής (59' Κρουθ), Μπαϊκαρά (87' Σαμπανίδης), Δούμτσιος.

Μοιραστείτε το: