28/03/2024
Πρωτάθλημα | Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 - 16:12

Η κορυφαία 11άδα της 5ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής

Τα «μάτια» και τα «αυτιά» του a-sports.gr τσέκαραν όλα τα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας και σας παρουσιάζουν τους καλύτερους ανά θέση

Μεσοβδόμαδη ήταν η 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής και αναμφίβολα την παράσταση στο διήμερο 21-22 Νοεμβρίου έκλεψε ο Απόλλων Λάρισας με το μεγάλο διπλό με 4-3 επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, αν κι έχανε με 3-1 στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Θεσσαλοί είναι στην κορυφή μαζί με τον Εργοτέλη, που έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από τον Βόλο, η Κέρκυρα πήρε σπουδαίο τρίποντο επί της Δόξας Δράμας, ενώ Απόλλων Πόντου και Σπάρτη κατέγραψαν με τη σειρά τους σημαντικές νίκες.

Ας δούμε όμως ποιοι παίκτες ξεχώρισαν και αρχικά σας υπενθυμίζουμε τα αποτελέσματα: Σπάρτη - Τρίκαλα 2-0, Βόλος - Εργοτέλης 1-1, Αήττητος - Παναχαϊκή 1-1, Πλατανιάς - ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-0, Α.Ε. Καραϊσκάκης - Αιγινιακός 4-0, Ηρόδοτος - Απόλλων Πόντου 0-1, Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 3-0, Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας 3-4.

Αναλυτικά, οι κορυφαίοι που συγκροτούν την καλύτερη 11άδα της 5ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής σε παράταξη 4-4-2 είναι οι εξής:

Τερματοφύλακας: Μανώλης Καλογεράκης (Εργοτέλης)

Αμυντικοί: Ηλίας Πολίμος (Παναχαϊκή), Δημήτρης Σαμαράς (Απόλλων Πόντου), Αλέξανδρος Γκαλίτσιος (Βόλος) Τάσος Φραγκούλης (Σπάρτη)

Μέσοι: Γιώργος Κάκκο (Α.Ε. Καραϊσκάκης), Λούκας Ράμος (Απόλλων Λάρισας), Πολέτο (Απολλων Λάρισας), Σάββας Σιατραβάνης (Κέρκυρα)

Επιθετικοί: Ροτζέριο Τουράμ (Κέρκυρα), Μαρκολίνο (Απολλων Λάρισας).

1905

- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την κορυφαία 11άδα της 4ης αγωνιστικής

- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την κορυφαία 11άδα της 3ης αγωνιστικής

- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την κορυφαία 11άδα της 2ης αγωνιστικής 

- ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την κορυφαία 11άδα της 1ης αγωνιστικής

Μοιραστείτε το: