28/03/2024
Πρωτάθλημα | Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 - 22:31

Αδίκησε τον εαυτό του ο Ολυμπιακός και 1-1 στο 90' η ΑΕΚ

Καλύτεροι οι Πειραιώτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχασαν μέσα από τα χέρια τους το τρίποντο (1-1) * Γκολάρα ο Φορτούνης, «λυτρωτής» της Ένωσης ο Μπακασέτας * Από ένα δοκάρι κάθε ομάδα

Κρατούσε το διπλό στο ντέρμπι, αλλά του «γλίστρησε» στα τελευταία λεπτά... Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (7/10) κόντρα στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική, με το τελικό 1-1 να προκύπτει από γκολ του Μπακασέτα στο 90'.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βρήκε ένα υπέροχο γκολ με τον Φορτούνη, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και με 13 βαθμούς, όσους έχει και η Ένωση, είδε τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο να ξεφεύγουν στο +3.

Μπακασέτας, Γκάλο και Σιμόες ξεχώρισαν για λογαριασμό των πρωταθλητών, για τους οποίους πάντως προέκυψαν άλλοι δύο τραυματισμοί, αυτοί των Γαλανόπουλου και Κλωναρίδη.

Για τους Πειραιώτες αναμφίβολα ο Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος, πολύ καλός και ο Καμαρά, μοιραίος ο Φετφατζίδης χάνοντας φοβερή ευκαιρία στο φινάλε για το 1-2 κι έχοντας αντικαταστήσει τον Χριστοδουλόπουλο, που δεν φάνηκε αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά την παλιά του ομάδα.

Ισόπαλοι στα δοκάρια...

Η Ένωση μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι ενάντια σε έναν Ολυμπιακό, που έδειχνε κάπως φοβισμένος αρχικά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, λοιπόν, είχε την υπεροχή μέχρι το 30', καταγράφοντας και δοκάρι με τον Μπακασέτα στο 21ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και ισοφάρισαν τα δοκάρια με τον Χασάν στο 44'.

Γκολάρα ο Φορτούνης, απάντησε ο Μπακασέτας στο 90'...

Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος, πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 58' ο Φορτούνης με απίθανο σουτ νίκησε τον Μπάρκα για το 0-1.

Οι Πειραιώτες ήλεγχαν απόλυτα το ματς, με την ΑΕΚ βέβαια να ψάχνει την ισοφάριση όσο κυλούσαν τα λεπτά.

Σημαντικές ευκαιρίες, πάντως, δεν είχε, όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν το διπλό, αλλά στο 90' ο Μπακασέτας με δυνατή κεφαλιά βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Και αυτό καθώς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Φετφατζίδης κατάφερε να αστοχήσει ολομόναχος και με τον Μπάρκα σχεδόν εξουδετερωμένο, για να μείνει εντέλει το 1-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δανός Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντένις Βόλενμπεργκ Ράσμουσεν και Λαρς Χούμελγκαρντ.

Κίτρινες: 46' Λιβάγια, 76' Μοράν - 65' Βούκοβιτς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος (60' λ. τρ. Μοράν), Σιμόες, Γκάλο (78' Μπογέ), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (50' λ. τρ. Γιακουμάκης), Λιβάγια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μεριά, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (74' Φετφατζίδης), Φορτούνης (81' Τουρέ), Χασάν (84' Γκερέρο).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ
Μοιραστείτε το: