27/04/2024
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 - 17:31

Πολλά νεύρα από τώρα στον ΠΑΟΚ…

Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 2-1 την Ντε Γκράαφσαπ σε ένα επεισοδιακό φιλικό, που διεκόπη προσωρινά για 5' λόγω σύρραξης! * Μάτος και Πρίγιοβιτς οι σκόρερ * Έχασαν πέναλτι οι Ολλανδοί στο 89' * Αποχώρησε με αιμάτωμα ο Βαρέλα

Αν δεν καταφέρει να διαχειριστεί τον εκνευρισμό του, δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα...

Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ που στο τελευταίο του φιλικό ματς πριν τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ νίκησε τη Δευτέρα (16/7) με 2-1 την Ντε Γκράαφσαπ, αλλά προκαλεί απορία το γεγονός ότι οι κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν ισχυρή διάθεση για... μανούρα.

Εν όψει λοιπόν των αγώνων με τους Ελβετούς αλλά και με φόντο βέβαια το νέο πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι εφόσον οι Θεσσαλονικείς συνεχίσουν να βγάζουν νεύρα και να δημιουργούνται ιστορίες με συρράξεις, όπως έγινε κόντρα στους Ολλανδούς, δεν θα μπορέσουν να ευτυχήσουν στους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει.

Θετικό στοιχείο, πάντως, για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελεί η παρουσία των Πρίγιοβιτς και Ουάρντα, που ανεβάζουν... στροφές και ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους, με τον πρώτο μάλιστα να σκοράρει.

Ανατροπή και τα πρώτα νεύρα...

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε αρχικά σε χαλαρό ρυθμό, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες και με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί φλύαρη υπεροχή.

Μετά το ημίωρο, πάντως, η αναμέτρηση απέκτησε ενδιαφέρον, καθώς η Ντε Γκράαφσαπ, που επανέρχεται φέτος στη μεγάλη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος όντας ομάδα-ασανσέρ εδώ και πολλά χρόνια, άνοιξε το σκορ με τον Τόμασεν στο 33'.

Οι «ασπρόμαυροι» ξύπνησαν, έβγαλαν αντίδραση και σίγουρα είναι στα υπέρ τους το ότι έκαναν την ανατροπή πριν πάνε στα αποδυτήρια, με τον Μάτος να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα από στημένη φάση και τον Πρίγιοβιτς να γράφει το 2-1 στο 44' με ωραίο τρόπο.

Στα αρνητικά η αποχώρηση του Βαρέλα με αιμάτωμα στο δεξί πόδι κι ενώ τα πρώτα νεύρα είχαν κάνει την εμφάνισή τους, με τον Μάτος να κλωτσά την μπάλα με δύναμη για ένα πλάγιο!

Σύρραξη και δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο...

Στο δεύτερο μισό του αγώνα τα αίματα άναψαν για τα καλά στο 56', με πρωταγωνιστές τους Πέλκα και Φαν Ντε Πάβερτ, για να ακολουθήσει σύρραξη και πεντάλεπτη διακοπή από τον διαιτητή σε ένα, κατά τα άλλα, φιλικό παιχνίδι.

Όταν το ματς ξανάρχισε κάθε ρυθμός χάθηκε και το μοναδικό αξιοσημείωτο στοιχείο ήταν το χαμένο πέναλτι των Ολλανδών, με τον Βαν Ντε Χουλτ να στέλνει άουτ την μπάλα στο 89' και σε μια φάση που ο Μάτος πάλι εκνευρίστηκε, άδικα όμως από τη στιγμή που είχε ανατρέψει ένα λεπτό νωρίτερα τον Φελτ.

Εντέλει, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1, αλλά τόσος εκνευρισμός δεν δικαιολογείται και δεν θα τον βγάλει σε καλό αν συνεχιστεί.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (43' λ. τρ. Μιχόγεβιτς), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (60' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

ΝΤΕ ΓKΡΑΑΦΣΑΠ: Ελ Ντε Μαντί, Φαν Ντε Πάβερτ, Λ. Νιούπορτ, Τόμασεντ, Μιέχεμ, Αμπένα, Φετ, Σεράρενς, Σ. Νιούπορτ, Χαμνταουί.

Έπαιξαν και οι: Στράμαν, Κλάασεν, Εγελμπλί, Βαν Ντε Χουλτ, Φελτ, Μπούρτζοκ, Λάιτσμαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Μοιραστείτε το: