26/04/2024
Μπάσκετ | Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 - 09:18

Άμεσα η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Τσίπρα για το «Athens Alive»

Τα είπε με τον Βασιλειάδη άμεσος συνεργάτης του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοταχώς προχωρά το «Αthens Alive». Ανεξάρτητα με τα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το πλάνο τους για το ΟΑΚΑ.

Το κονσόρτσιουμ πιέζει την κυβέρνηση για αποφάσεις και ήδη υπάρχουν σχετικές συναντήσεις.

Την Τετάρτη (16/5) ο άμεσος συνεργάτης του Γιαννακόπουλος, Σταύρος Κωνσταντινίδης, συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλειάδη και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα.

Ο Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε ξανά ότι το ενδιαφέρον είναι για όλο το ΟΑΚΑ και όχι μόνο κομμάτια, με την κυβέρνηση να θεωρεί ιδανικό αυτό το σενάριο, αλλά να προβληματίζεται για το αν μπορεί να εφαρμοστεί.

Η βασική ανησυχία της είναι αν αυτό το πλάνο θα μπορέσει να περάσει από το Συμβούλιο της Επικρατείας, γι' αυτό και ζητά από το κονσόρτσιουμ να κάνει και άλλες οικονομοτεχνικές μελέτες για να μπορέσουν να συζητηθούν υλοποιήσιμες εναλλακτικές.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, λοιπόν, η συνάντηση του Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία αναμένεται να γίνει άμεσα, ανάλογα και με το βαρύ πρόγραμμα του πρωθυπουργού.

Πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο για ραντεβού ακόμα και την Πέμπτη (17/5) παρουσία του Μαρκ Αλεξάντερ της Red Stone.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόθεση των ανθρώπων που τρέχουν το πρότζεκτ είναι να ασχοληθούν και με την ΠΑΕ είτε ως βασικοί μέτοχοι, είτε ως συνεργάτες της Pan Asia.

 

 

Μοιραστείτε το: