19/04/2024
Μπάσκετ | Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 - 23:28

Έξαλλος ο Σφαιρόπουλος

Τι είπε και κατσάδιασε τους παίκτες του ο τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί της Κύμης

Πυρ και μανία με τους παίκτες του για την εμφάνιση τους στον αγώνα της Τετάρτης (16/5) κόντρα στην Κύμη, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν δίστασε να μιλήσει για «ντροπή» και έκανε λόγο για πνευματικό αλλά και για αγωνιστικό πρόβλημα, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

«Κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κρατήσαμε την Κύμη στους οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 έως το 15', η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Σταμάτησαν να κάνουν αυτά που έπρεπε. Για την εικόνα μετά το 15' πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπετε πως είναι τα πράγματα στο γήπεδο, η κατάσταση δεν θα πάει όπως θέλουμε».

Όσο για τα αίτια της συγκεκριμένης εικόνας. «Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους. Έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες, έχουμε κερδίσει δύο φορές ομάδες του Final Four. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό το πρόβλημα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό, σίγουρα όμως είμαι προβληματισμένος. Προσπαθώ να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» κατέληξε.

Μοιραστείτε το: