27/04/2024
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 - 22:19

Αυτές πήραν την άνοδο στην Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών

Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν στη δεύτερη κατηγορία

Mε τις αναμετρήσεις της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου ολοκληρώθηκε την Κυριακή (22/4) η φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα: Ίκαρος Πετρωτού - Ολυμπιάδα Υμηττού 3-4, Άρης Κορίνθου - Πήγασος Θριασίου 0-3, Άβαντες Χαλκίδας - Καρυάτιδες Σπάρτης 2-3, Πανηλειακός - Αγία Παρασκευή 0-1.

Οι πρωταθλήτριες των τεσσάρων ομίλων, λοιπόν, είναι η Πανσερραϊκή στον 1ο, η Προοδευτική Περάματος στον 2ο, η Αγία Παρασκευή στον 3ο και ο Εργοτέλης (ΦΩΤΟ) στον 4ο, συνεπώς αυτό το καρέ των ομάδων πήρε και τα τέσσερα εισιτήρια για την άνοδο στην Α' Εθνική.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον 2ο όμιλο η πρωτιά κρίθηκε από το μπαράζ ανάμεσα στην Προοδευτική Περάματος και τις Νεφέλες, με νικήτρια την πρώτη με 2-1, ενώ στον 4ο ο Εργοτέλης υπερίσχυσε της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου στην ισοβαθμία τους στους 23 πόντους.

Η Πανσερραϊκή στον 1ο τερμάτισε με 26 βαθμούς στο +7 από τη δεύτερη της κατάταξης Ροδόπη, ενώ στον 3ο η Αγία Παρασκευή με 40 βαθμούς ολοκλήρωσε επίσης με +7 τις υποχρεώσεις της έναντι του δεύτερου Πανηλειακού.

Μοιραστείτε το: