18/04/2024
Ισπανία | Κυριακή 22 Απριλίου 2018 - 00:28

Πεντάστερη Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα (pics)

Οι Καταλανοί νίκησαν με 5-0 τη Σεβίλλη και κατέκτησαν το τρόπαιο *Αποθέωση για Ινιέστα

Το τέλειο παιχνίδι έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλλη, το βράδυ του Σαββάτου (21/4), διέσυρε την αντίπαλο της με το επιβλητικό 5-0 και κατέκτησε πανηγυρικά το Κύπελλο Ισπανίας για 30ή φορά στην ιστορία της.

Οι Καταλανοί έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και με δύο γκολ του Σουάρες στο 14’ μετά από... βολέ του Γέσπερ Σίλεσεν και ασίστ του Φιλίπε Κοουτίνιο και στο 40’ μετά από συνδυασμό με τον Μέσι, ένα του Αργεντινού στο 31’, ένα του Κουτίνιο με πέναλτι στο 69’ και ένα του Ινιέστα στο 52’ έφτασαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά απέναντι σε μία απίστευτα κακή Σεβίλλη που δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του «Μετροπολιτάνο».

Ο Ινιέστα μάλιστα, στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, εκτός από το εντυπωσιακό γκολ που δέχθηκε, είχε δοκάρι στο 28’ και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο τέλος του αγώνα όταν έγινε αλλαγή από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσον αφορά τον Μέσι έγινε ο δεύτερος παίκτης μετά από τον Τέλμο Θάρα το 1950 που σκοράρει σε πέντε τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σόρια, Νάβας, Μερκάντο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Σαράμπια (82' Λαγιούν), Βάσκες (86' Νολίτο), Κορέα (46' Σάντρο), Μουριέλ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Σίλεσεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Κοουτίνιο (82' Ντεμπελέ), Μπουσκέτς (76' Παουλίνιο), Ράκιτιτς, Ινιέστα (88' Σουάρεθ), Μέσι, Σουάρες.

Μοιραστείτε το: